Kurserna slut för terminen och planering pågår inför nästa termin

553

Nu är kurserna slut för terminen och planering pågår inför höstens kurser som både blir fysiska och digitala. Sedan i mitten av mars har jag haft kurserna digitalt och varit uppkopplad i ett mötesrum med varje grupp. Det har gått bra för det mesta men ibland har några deltagare åkt ur rummet och fått logga in sig igen, vilket kan ha berott på flera olika orsaker.

Tack alla deltagare för att vi tillsammans har kunnat fortsätta kurserna trots den pågående pandemin och att ni varit så tålmodiga! Vi har och har haft mycket mailkontakt med frågor och det har gått bra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.