25 år som kursledare!

984

I höst är det 25 år sedan jag började som kursledare!

Då hade jag kurser på TBV i Kristianstad, jag utökade snart med Åhus, Tollarp och Vinslöv. Hösten 2003 började jag på Studieförbundet Vuxenskolan i Kristianstad. Jag hade även kurser i Bromölla ett tag. Numera är det bara Kristianstad och Hässleholm.

Så mycket som hänt i släktforskarvärlden på dessa 25 år! Helt otroligt! Från mikrokort till datoriserat, vilken häftig utveckling som man aldrig hade kunnat ana då 1991!

Jättemånga trevliga kursdeltagare har jag haft under dessa år, tack alla ni. Denna terminen har jag 9 grupper från nybörjare till avancerade.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.